Det melder den svenske avisen Aftonbladet, på sine nettsider

Thoresen har en kontrakt med Djurgården som strekker seg lenger enn ut denne sesongen, men Hamar-mannen har en klausul, som gjør at han kan bryte avtalen senest 31. april.

Thoresen bekrefter til HA-sporten søndag at han ikke har brutt ut av sin kontrakt, som den svenske avisen hevder han har gjort.

- Familien min skal flytte hjem til Norge, og jeg vet ikke riktig hva jeg skal finne på, sier Thoresen til Aftonbladet.

For Djurgårdens poengkonge vet ennå ikke om han blir med på flyttelasset til Norge.

- Jeg kjenner at jeg ikke er ferdig med min utenladskarriere, sier Thoresen til avisen.

Han utelukker heller ikke å fortsette i Djurgården, hvor han virkelig har funnet formen den siste tiden. Thoresen er nå på andreplass på poenglista i den svenske eliteserien, med 15 mål og 32 målgivende pasninger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.