Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen er klar på at laget må tåle å ha spillere ute med skader.

Lørdag venter Vålerenga hjemme i et fullsatt CC Amfi, og nå terper laget for å være best mulig forberedt.

Men Sjur Robert Nilsen rår ikke over et skadefritt mannskap.

Christian Larrivée, som var fryktelig god mot Mora IK i Sverige for to uker siden, har ikke vært på is siden den kampen. Han sliter med en skade i nakke- og hoderegionen.

Lars Løkken Østli sliter med en skade i overkroppen, men han er trolig klar til lørdag.

Joey Tenute forlot isen etter 45 minutter på treningen i går, men også han er ventet å spille mot Vålerenga.

Viktige i power play

Både Løkken Østli og Tenute har vært drillet i samme overtallsrekke, men med begge ute, måtte Nilsen tenke nytt.

– Skader kommer vi til å måtte takle gjennom sesongen, og vi må klare å trene power play, selv om vi mangler folk som er tiltenkt å spille. Joey er en god tilrettelegger, mens Lars er en bra avslutter. Nå får andre muligheten til å vise seg fram, sier han.

lavest odds på tenute

I går lanserte flere av bettingselskapene odds på hvilke spillere de tror kommer til å gjøre flest poeng i årets eliteserie.

Lavest odds får man på Joey Tenute.

– Joey er en produktiv spiller, og det har han vist gjennom alle årene han har spilt. Vi visste at han var en veldig god playmaker, men han har også vist fram et veldig godt skudd.

– Har han et enda bedre skudd enn hva dere visste på forhånd?

– Nei, det vil jeg ikke si. De fleste transatlantere har et bra skudd, og sånn sett er jeg ikke overrasket over at Joey har et så bra skudd som han har vist at han har.

– det ser bra ut

Det er mye glede å spore i gruppa om dagen, og Nilsen er positiv.

– Jeg synes det ser bra ut. Det har vært bra trøkk, og det har vært bra fart. Vi slurvet litt på pasningene i dag (i går), men ellers har vi hatt gode treninger, sier han.

Martin Rønnild trente for fullt igjen i går.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.