• Jimmy Andersson varmer opp før CHL-kampen.

Tidligere i dag kunne HA fortelle at Jimmy Andersson igjen får spille for Storhamar allerede mot TPS Turku klokka 19 i kveld.

Da gladnyheten ble publisert på h-a.no, rant støtteerklæringene raskt inn. Godt over 300 liker-klikk på Facebook og en rekke kommentarer ønsket svensken, som har opplevd et par tøffe uker, hjertelig velkommen tilbake til isen i Hamar OL-Amfi.

"Skulle bare mangle, må stille med det beste laget dere kan! Gleder meg til å se den beste backen til Storhamar Jimmy Andersson på isen i dag! Lykke til Storhamar I dag heier hele Norge på dere!!" skrev for eksempel Fredrik Lystad Jacobsen.

"Kjempebra trenger Jimmy Andersson på laget!!!!!!! :-) :-) :-)" skrev Elisabeth Solli i et kommentarfelt som i det hele tatt var preget av mange utropstegn og smilefjes.

Ingen vonde følelser

Også blant den første fansen som møtte opp i OL-Amfi'n, var tonen unisont positiv til Anderssons tilbakekomst. Alle HA snakket med halvannen time før kampstart, var glade for at Storhamar-backen ble innlemmet i CHL-troppen.

- Det er bra at Jimmy er tilbake. Det har aldri vært noen mistillit hos supporterne, og han har vår fulle støtte. Vi har bare savnet ham, og vi skulle gjerne hatt ham med i Finland også. Han er vår beste back, sa Eivind Bergon, Jan Erik Kongshaug og datter Nelly Elise Kløvstad Kongshaug (11).

- Han er absolutt tilgitt. Det har vært personlige årsaker, og det har i hvert fall jeg full forståelse for, fortalte Storhamar-supporter Torill Foss.

- Det er ingen vonde følelser blant supporterne. Det har det nok aldri vært. Vi trenger Jimmy, for han er en av de beste backene våre, sa Frode Tajet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.