Storhamar startet bra i den første perioden, og hadde et lite grep på kampen. Så fulgte tre strake tominuttere, og Vålerenga fikk spille med en mann mer i seks minutter, uten å overliste Ruben Smith og Storhamar.
I midtperioden var dragene periodevis glitrende og skapte sjanser nok til å ta seieren. Men stillingen etter 40 minutter var 1-1.
VIF tok ledelsen da Martin Blakseth Huse falt inn i målet og hindret Ruben Smith i å redde. Eirik Skadsdammen utlignet da han styrte inn et skudd fra Mattias Livf.
I den siste perioden var det bortelaget som styrte, men stengene og Ruben Smith sto i veien.
20 sekunder før full tid fikk Knut Henrik Spets muligheten på straffeslag, men Smith reddet igjen.
Ingen av lagene scoret i forlengningen, og bare Vålerengas Spets scoret i straffeslagkonkurransen.
– At vi taper på straffer, bruker jeg ikke mye tid på. Vi har vunnet alle tidligere i år. Jeg synes vi gjennomfører en god kamp, og jeg er fornøyd, selv om vi kunne vunnet, sier trener Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.