Lillehammer
Kaptein Mads Hansen fant mye å glede seg over etter tapet mot Lillehammer, men innerst inne vet han også at vegen til sluttspillsuksess blir blytung om Hamar-laget ender som nummer fire. Da venter nemlig med stor sannsynlighet Lørenskog i kvartfinalen.
- Det er fortsatt mange poeng å spille om, i tillegg til at vi og andre klubber fortsatt ikke vet om vi får beholde de poengene vi har. Men det er ingen tvil om at dette var en nøkkelkamp, sukker Dragons bestemann.

Grov dommerglipp

Nabofighten ble dominert av bortelaget i de to første periodene, men Hamar-laget maktet ikke å riste av seg den plagsomme naboen. I tillegg til hjemmelaget hjelp av dommer Roy Stian Hansen.
- Dommeren kan ikke gjette. Han må vite før han blåser og vi har ikke videodømming i Norge, sier en svært diplomatisk Mads Hansen.
TV-bildene viser nemlig at 3-2-målet aldri skulle vært godkjent. Jeff LoVicchio slo nemlig pucken i mål med hånda.
Og meteren bak mål sto dommer Hansen med hallens klart beste oversikt. Likevel valgte han å godkjenne scoringen.

OL-formen nærmer seg

Kaptein Mads Hansen har deler av sesongen, slitt med tunge bein, men mot Lillehammer var Hansen tilbake som sjef ute på isen. Uten at det var kapteinens fokus etterpå.
- Nå kjenner jeg mest på følelsen av å ha tapt mot Lillehammer. Men det kan virke som jeg endelig har blitt lettere og kvikkere i kroppen, sier Storhamars eneste spiller som skal være med under OL i Sotsji.
- Det er jo på tide at det løsner litt for meg, innrømmer Mads Hansen.

80 skudd på to kamper

Som mot Frisk Asker på søndag, kom Dragons til 40 avslutninger på mål. Denne gangen var det ikke noe å si på effektiviteten, men bakover var det ikke bra de siste 20 minuttene.
- Det er greit nok at vi satser mye framover på slutten og blir straffet, men vi bør være bedre til å forsvare eget mål, mener Dragons bestemann, OL-uttatte Mads Hansen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.