OSLO: Det ble som ventet en tøff kamp for Storhamar Dragons på Jordal.
Selv om begge lag manglet mange viktige spillere, var ett lag mindre svekket enn det andre.
Storhamar leverte en god førsteperiode, med knallhard kjemping og grei defensiv kontroll.
Men i midtperioden var Steffen Thoresen frampå og ga vertene ledelsen 1-0. Han satte også inn 4-0 senere i kampen.
I tredje periode var hjemmelaget klart best, og satte pucken i mål tre ganger.
Med litt bedre effektivitet kunne dragene tatt ledelsen både en og to ganger i de første 20 minuttene, men Joakim Jensen og Eirik Børresen misset hver sin store sjanse.
Det skal nevnes at VIFs tredje mål tydelig ble satt inn av skøyta til Mathias Trygg, men dommerne ville ikke høre på en god Jonas Norgrens protester.
Hamar-gutten Steffen Thoresen ble kampens store spiller med sine to fulltreffere.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.