SARPSBORG: Storhamar leverte en god kamp, men klarte aldri å få pucken bak Spartas målvakt Phil Osaer.

Høy temperatur

Kampen åpnet meget jevnt og var preget av mange utvisninger. Ingen av lagene klarte å ta vare på sine muligheter i den første perioden.

Sparta fikk sjansen en gang i overtall i den andre perioden.

Og det var nok.

Juraj Durco prikket inn et skudd fra blålinjen bak ellers en god Ruben Smith 9.52 ut i periode to.

Dragene fikk flere muligheter i overtall, men kom aldri til de store sjansene.


Mot slutten av den andre perioden fikk Joakim Jensen sjansen til å fyre av et skudd. Phil Osaer rakk ikke engang å se pucken før den smalt bak han. Men dessverre bare i tverrliggeren.

Sparta fikk muligheten til å avgjøre kampen halvveis ut i den siste perioden. Men sarpingene tok ikke vare på sitt fem mot tre overtallspill.  

Og selv om Storhamar tok ut keeperen da det gjenstod et minutt klarte de aldri å få pucken i mål.

Dragene vant skuddstatistikken 30-29, og Eirik Skadsdammen ble kåret til Storhamars beste.

Sparta leder nå 2-0 i kamper. Og Dragons er avhengige av å vinne den neste kampen i Hamar OL-Amfi mandag.

Les alt om kampen i mandagens papirutgave.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.