Brumunddal: Trygve Hillestad er til daglig lærer ved Fagerlund skole i Brumunddal, og har full jobb ved siden av hockeykarrieren. Derfor kunne han som HA-sporten skrev om for noen uker siden, hjelpe klubben økonomisk ved å takk nei til mer lønn resten av sesongen.
I går troppet daglig leder Jon Inge Kjørum opp med en stor takk, og inviterte alle elevene med foreldre gratis på kamp.
- Vi ønsket å bidra med noe tilbake til Trygve og det arbeidsmiljøet som gjør at han kunne støtte klubben han brenner for. Vi fikk til en avtale med Würth som har kampen mot Vålerenga 4. desember, og de var straks med på en gest, og ville synliggjøre sammen med klubben at vi setter pris på slike holdninger, sier daglig leder Jon Inge Kjørum.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.