Jeff LoVicchio ga hjemmelaget ledelsen 3-2 i den svært jevne matchen mot Storhamar i Kristins hall, som torsdag endte 7-5 til slutt.

Dragons-veteran Pål Johnsen (se video) syntes det var ekstra surt å tape mot Lillehammer.

TV2-bildene viser Storhamar-dommer Hansens rette synsvinkel til scoringen på kort avstand fra bak målet, men at Lo Vicchio brukte hansken registrerte han aldri, hevder dommeren selv.

- Fikk tunnelsyn?

TV-bildene viser så tydelig hva som skjedde, og hvor god sikt dommeren hadde, at det er vanskelig for mange å forstå dommerens kjempetabbe.

- Jeg oppfattet aldri at han skjøv pucken over mållinja med hansken. Jeg sier i TV2-opptaket til spillerne at jeg har ekstremt fokus på pucken, og det står jeg ved. Én ting var viktig: Er pucken over linja eller ikke? Kanskje fikk jeg tunnelsyn. Helt ærlig, sier Hansen til h-a.no.

Legger seg flat

Han har likevel innsett at det var feil å dømme mål, og er ikke høy i hatten dagen derpå.

- Det har kommet fram klart og tydelig at avgjørelsen min var feil. Det er ikke hyggelig å bomme på sånne situasjoner, og ingen god følelse. Jeg sto godt plassert, og det er selvfølgelig altfor dårlig av meg ikke å se det, innrømmer Hansen.

Hissige meldinger

De hissige tilbakemeldingene fra publikum har ikke latt vente på seg.

- Det har kommet en del meldinger på Facebook, sms og epost. Avsenderne er ikke direkte fornøyde med jobben jeg gjorde, men jeg ønsker ikke å kommentere meldingene i detaljer. De har et innhold som setter seg litt i kroppen, og jeg prøver å stenge det ute. Men sånt følger med jobben, slår han fast.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.