Linus Johansson er en "voksen" spiller med sine 1,91 og 94 kilo. Han produserte 58 poeng i svensk 1. divisjon for Olofströms IK forrige sesong. Han spilte også fem kamper for Oskarshamn.

- Rune Gulliksen har gjort en bra jobb med referanser. Vi har fått gode tilbakemeldinger. Han er en spennende spiller, sier Sjur Rakstad-Larsen i eliteutvalget.

I tillegg den svenske senteren er Andreas Øksnes, Adrian Saxrud Danielsen, Anders Braavold og Lars Erik Hesbråten klare for en ny sesong i gult og blått. De fire ble også klare fredag kveld.

Etter det HA-sporten erfarer var Frisk Asker ivrige på å få signaturen til Øksnes.

- Vi er veldig godt fornøyde med at han valgte å fortsette her.

Storhamar venter på svar fra den svenske målvakten Kevin Lindskoug, som spilte i Allsvenskan for Rögle forrige sesong. Der har Dragons fått konkurranse fra en allsvensk klubb.

- Hvis han takker nei har vi flere spennende målvakter på lista, sier Sjur Rakstad-Larsen, som venter på svar fra Eirik Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.