HAMAR: Utveksling av spillere kan bli en viktig del av et slikt samarbeid.
Gjennom Eide
- Tidligere Storhamar-spiller Patrick Eide er en nøkkelperson her. Vi har mye kontakt med ham, og han kjenner Södertälje godt, sier Bøe Andersen, som beskriver Gröndahl slik:

- Han er løper, ganske liten, godt skolert, er god på skøyter - og blir betegnet som et kjempetalent.
Han kommer som nevnt til Hamar i dag, og skal være her en uke.
Kanskje blir han Dragons-spiller.
- Det blir spennende å se ham på trening, sier Coba.

Spilte i går
I går spilte Gröndahl mot HV 71. Han har spilt i åtte av ni kamper for Södertäljes A-lag så langt, men står uten målpoeng.

Forrige sesong produserte han 55 poeng på 41 kamper for det eldste juniorlaget til den svenske klubben. Han har også landskamper for Sveriges U19-lag.
Carl Oscar Bøe Andersen håper dette kan være starten på et tett samarbeid.

Får besøk
- Vi ønsker å etablere et tett samarbeid. Jeg har pratet med sportssjefen, og planen er at han og klubbdirektøren skal komme hit. Og kanskje vi reiser dit. Vi har helt sikkert mye å lære av dem. Det perfekte i dette opplegget er at Patrick Eide har et nettverk i Hamar, og han har fortsatt et hjerte for Storhamar, sier Coba, og legger til:

- Slik jeg har forstått det, vil de at Gröndahl skal få mer spilletid enn han får i Södertälje nå, sier Carl Oscar Bøe Andersen.

Jobber med Saxrud
En annen spiller som kan spille i gult og blått etter hvert er Christian saxrud, som spilte i Comet. Han er i opptrening etter en leddbåndskade.

- Vi jobber med å skaffe ham jobb, så får vi se, sier Bøe Andersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.