Det skjedde i Rinkside etter at Stjernen vant 5-4 etter straffeslag mot Storhamar.

Geir "Burger'n" Svendsberget taklet så det luktet svidd i Hamar OL-Amfi fra 1997 til 2007. Nå gleder han seg over at det endelig er en på Storhamar som er ganske lik i spillestilen som han var i glansdagene.

Men Svendsberget mener Rønnild ble snytt for et mål mot Stjernen. Og at han ble feilaktig utvsist.

Få med deg Burger'ns vurderinger av dommerne mens vi går gjennom høydepunktene sammen med Martin Rønnild.

Få også med deg den morsomme dialogen mellom Rønnild og Svendsberget da Rønnild blir forklart at dette er mannen han hele tiden blir sammenlignet med.

Kallenavnet til Svendsberget blir også et tema. Også her har Rønnild en morsom kommentar.

Få også med deg alle målene og hva vi nå tror om Storhamar fram mot sluttspillet.

Alt dette i Rinkside.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.