- Det er helt utrolig at dommerne ikke ser det. En gang før i kampen sa jeg fra at Lars Peder Nagel bare drev med tjuvtriks mot meg, og rett før den siste droppen i spilleforlengelsen ba jeg dommerne følge med, men ingen så noe som helst, sier Tommy Johansen frustrert.
Aldri opplevd maken
Han burde egentlig ha blitt helten i går. Stavanger forsøkte alt for å overliste 24-åringen. Han stoppet 51 (!) skudd i kampen, og slapp inn bare to pucker i undertall.
Så kom den episoden som avgjorde i sudden death.
Fredrik Lystad Jacobsen fikk en utvisning bak eget mål da Martin Strandfeldt falt lett. Oilers fikk spille i overtall og vant droppen. 12 sekunder senere lå pucken i nettet etter et skudd fra Martin Strandfeldt.
- Jeg hadde full kontroll på pucken og skulle bare enkelt plukke den ned da Nagel løftet hånda mi. Jeg har opplevd å bli påkjørt og knuffet på, men aldri så regelrett juks.
- Greit i kampens hete
Stavanger-trener og Hamar-mann Petter Thoresen innrømmet etter kampen at det var juks.
- Men sånne ting er greit i kampens hete. Jeg hadde nok blitt like forbanna om det hadde skjedd med min målvakt, men det var ikke stygt på noen som helst måte, understreker Thoresen som synes Storhamar gjorde en veldig god kamp.
- Jeg tror vi bare må innse at spillerne som driver med denne idretten fortsatt er lenger framme enn dommerstanden. Det var mye rart begge veier i denne kampen, og det er kanskje lettere å gjøre sånne ting mot slutten, når dommerne ikke er helt med, sier Thoresen.
- Må se at vi er et topplag
Storhamar-trener Michael Smithurst har ikke sagt ett ord om dommerne til HA-sporten hele sesongen, men i går klarte han ikke helt å holde seg.
- Det er surt når du jobber og blør for drakta, og får slike mål imot. Jeg skal ikke si noe annet enn at forbundet må innse at vi er et topplag, og sende representanter til å dømme etter det. Jeg synes ikke dommerne var heldig i Sarpsborg heller, og det er surt når vi reiser landet rundt for å spille kamper, sier Smithurst, og legger til:
- Jeg skylder ikke på dommerne, bare så det er sagt. Oilers føler sikkert at de skulle ha vunnet, men vi kunne faktisk også ha vunnet. Vi hadde sjanser til det.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.