I en kamp Storhamar burde vunnet, preget personlige feil og slapp defensiv innsats de blågule. Dermed kunne Stjernen ta sin andre seier av tre mulige mot dragene i år. Christopher Paulsen ga gjestene ledelsen. Stillingen 0-1 holdt seg til første pause. Pål Johnsen utlignet i midtøkta, men igjen fikk Stjernen stikke fra, og gikk opp til 2-1 ved Johan Skinnars. Christian Remo Nicolaisen og Mats Larsen Mostue snudde kampen for Storhamar, før Marius Hagberg igjen skapte balanse. Da Blake Cosgrove fyrte av og sikret 4-3-ledelse trodde nok mange at dragene hadde lært. Men så fikk en gammel drage, Henric Höglund, all verdens tid og rom foran Trevor Koenig, og kunne gjøre 4-4. 
Ingen av lagene klarte å score flere mål, verken i siste periode eller i spilleforlengelsen. Dermed ble det straffeslagkonkurranse. Kun Mostue fant nettet, og Storhamar står med tre av tre tap på straffer denne sesongen. 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.