- Hvordan skjedde forvandlingen fra treningskampene til seriespillet, Michael Smithurst?
- Etter treningskampen mot Vålerenga strammet vi inn retningslinjene i spillet vårt. Flere hadde spilt litt etter eget hode, og etter 5-1-tapet på Jordal, tok vi en liten prat og ble enige om at planen måtte følges. Hele laget har respondert veldig bra, og i tillegg til å følge spilleplanen er det knallhard, lojal jobbing for laget som gjelder. Lojal jobbing for laget.
Kveldens kamp mot Stjernen i Fredrikstad blir på mange måter en syretest på om Dragons er et topplag. Smithursts karer er kjempefavoritter, men treneren maner til fortsatt hardt arbeid.

Ydmykhet

- Det gjelder å være ydmyke, og nå får vi testen vår mot et Stjernen-lag som har tapt alle sine kamper så langt. Det er bare fortsatt hardt arbeid som gjelder for oss, og det nytter ikke å sluntre unna, sier Smithurst til HA.
Det har svingt av Dragons i de tre første seriekampene, men seirene mot Sparta, Vålerenga og Stavanger Oilers har så visst ikke kommet av seg selv.
Mads Hansen, som hadde kommet hjem fra Sverige, medgir at han var en smule skeptisk etter treningskampene. Spesielt etter at de ble spilt ut av Vålerenga i den siste før seriestart.

Ros fra Mads Hansen

- Så begynner det å falle på plass, men vi har fortsatt mer å gå på, spesielt offensivt, mener Hansen. Han synes Storhamar så langt har hatt godt keeperspill, gjort sine saker bra i boxplay, i tillegg til at rekka med Johnsen, Martz og Jensen har prestert bra.
Han er ikke redd for at Dragons skal undervurdere Stjernen:
- Nei, det gjør vi ikke. Vi har jobbet hardt for de tre første seirene, og alle vet hvilken jobb vi har gjort. Det ville være meningsløst å slutte med det når 42 kamper gjenstår. Vi må gjenskape det vi har gjort så langt i serien.
Hansen slet med magetrøbbel i kampen mot Oilers og spilte det han orket, men håper å være tilbake for fullt torsdag kveld.

Ros til Mads Hansen

Trener Smithurst er nøye med å rose hele laget for det de har gjort i serieåpningen, men ser Mads Hansens betydning i Dragons.
- Med Mads kom det inn ei stemme med respekt i spillertroppen. Han har vært med på mye i hockey, sier Smithurst.
 

Følg kampen direkte her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.