• Njål Berge (arkivfoto)

Lørdag klokka 18 når den høydramatiske NM-finalen sitt definitive klimaks. 60 effektive hockeyminutter skal avgjøre den utmattende gullkampen i Stavanger.

Under de tre foregående kampene i DNB Arena har den gjenværende Storhamar-fansen på Hamar, inkludert ordfører Morten Aspeli, hatt Hamar Sports Bar som sitt store samlingssted.

Når hele sluttspillet skal avgjøres i løpet av én thriller-finale i Rogaland, må imidlertid både kapasiteten og skjermstørrelsen økes.

HOCKEY I KULTURHUSET?

Det har Njål Berge i Storhamar Hockey skjønt.

- Vi jobber med å få til et arrangement på lørdag i en av salene på kulturhuset, forteller Berge, som har nok å gjøre etter at sliteseieren i Hamar OL-Amfi utsatte Storhamars sommerferi i to døgn. 

-  Blir det hockeyfinale på storskjerm i Kirsten Flagstad-salen?

- Vi håper det, men foreløpig er ingenting klart. Et annet alternativ er å låne en av salene på kinoen, forklarer Berge, som uansett kan love én ting:

- Det blir et eller annet for Storhamar-supportere på Hamar på lørdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.