Christian Larrivée har ikke spilt kamp siden Storhamar slo Stjernen 2-0 i Fredrikstad 24. oktober. 

Kapteinen pådro seg en strekk i lysken under møtet med Fredrikstad-laget, før han fikk tilbakefall på trening tirsdag 17. november.

VAR MED PÅ ALLE ØVELSENE 

Nå håper kapteinen at skademarerittet er over for denne gang.

- Jeg var med på alle øvelsene i dag, og jeg føler meg veldig bra. Formen er selvfølgelig ikke helt på topp, men det forventet jeg heller ikke etter så lang tid borte, sier han.

Han innrømmer at han var redd for å slå opp skaden igjen.

- Jeg merker at jeg er litt redd for å tråkke til skikkelig, men det gikk helt fint. Jeg er glad for at jeg kunne være med på alt på treningen, sier Larrivée, som håper å rekke bortekampen mot Frisk Asker søndag.

TAR INGEN SJANSER

- Vi spiller mot Stjernen hjemme torsdag, men den kampen kommer nok litt for tidlig. Jeg vil selvfølgelig spille, men jeg kommer ikke til å delta i match før jeg er helt frisk. Jeg vil være hundre prosent klar nå.

Kapteinen roser laget etter 4-3-seieren mot Lørenskog lørdag.

- Det var morsomt å se på gutta. De fleste trodde vi skulle tape, men gutta kjempet og kriget inn seieren. Det var en veldig god kamp, sier han, og legger til:

- Nå har de vunnet fire kamper på rad uten at jeg har spilt, og der er godt for meg. Nå føler jeg ikke at at jeg trenger å stresse skaden, avslutter Christian Larrivée.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00