Christian Larrivée har ikke spilt kamp siden Storhamar slo Stjernen 2-0 i Fredrikstad 24. oktober. 

Kapteinen pådro seg en strekk i lysken under møtet med Fredrikstad-laget, før han fikk tilbakefall på trening tirsdag 17. november.

VAR MED PÅ ALLE ØVELSENE 

Nå håper kapteinen at skademarerittet er over for denne gang.

- Jeg var med på alle øvelsene i dag, og jeg føler meg veldig bra. Formen er selvfølgelig ikke helt på topp, men det forventet jeg heller ikke etter så lang tid borte, sier han.

Han innrømmer at han var redd for å slå opp skaden igjen.

- Jeg merker at jeg er litt redd for å tråkke til skikkelig, men det gikk helt fint. Jeg er glad for at jeg kunne være med på alt på treningen, sier Larrivée, som håper å rekke bortekampen mot Frisk Asker søndag.

TAR INGEN SJANSER

- Vi spiller mot Stjernen hjemme torsdag, men den kampen kommer nok litt for tidlig. Jeg vil selvfølgelig spille, men jeg kommer ikke til å delta i match før jeg er helt frisk. Jeg vil være hundre prosent klar nå.

Kapteinen roser laget etter 4-3-seieren mot Lørenskog lørdag.

- Det var morsomt å se på gutta. De fleste trodde vi skulle tape, men gutta kjempet og kriget inn seieren. Det var en veldig god kamp, sier han, og legger til:

- Nå har de vunnet fire kamper på rad uten at jeg har spilt, og der er godt for meg. Nå føler jeg ikke at at jeg trenger å stresse skaden, avslutter Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.