➤ Backer

Offensive typer i Erik de la Rose og Lars Løkken Østli. Defensivt gode med Jimmy Andersson og Østli som de to beste bakover. Jeg setter Storhamar litt over Sparta. Jeg vil si at de har et større potensial, men ikke fått det ut i seriespillet. Men i stallen har Storhamar minst like god, eller bedre, backoppsetning enn det Sparta har.

Terningkast: Fire

➤ Forwards

Avhengige av at Jacob Berglund og Christian Larrivée leverer poeng. Med skadene Sparta har, så synes jeg at Storhamar på papiret har en liten fordel. Jeg synes de er likt forspent som Sparta framover i banen.

Terningkast: Fem

➤ Keepere

To ganske like keepere. Jeg er ingen keepertrener, men jeg vil si de er to «puckstoppere». Jeg synes de er jevngode. Statistikkene viser at Östlund har vært noe bedre enn Hestmann. Keeperne har levert godt i løpet av sesongen.

Terningkast: Fem

➤ Trenere

Jeg vet at de har jobbet hardt. Nå får de den store prøven. Det har vært mye utenomsportslig og de har jobbet med mye som ikke har vært sportslig. Nå er det sluttspill, og der er det kun sport som gjelder. Så får vi se om de klarer å trykke på de riktige knappene.

Terningkast: Fem

Totalt: 19 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.