Søndag trente Jimmy Andersson med Storhamar for første gang på nesten to uker.

Det har vært mange rykter og spekulasjoner rundt Jimmy Andersson den siste tiden.

Nå ber kaptein Christian Larrivée om ro før morgendagens viktige kamp mot TPS Turku, og han ber også alle om å respektere klubbens valg om å la Jimmy Andersson være en del av laget - selv om han er lagets åttende utlending.

- Det har vært to tøffe uker for alle etter at situasjonen med Jimmy ble kjent. Det har vært mye snakk, og nå vil jeg veldig gjerne at folk skal gå videre. Jimmy er en del av laget igjen, sier Larrivée, som mener klubben har håndtert saken på en god og profesjonell måte.

- Storhamar er en god klubb som tar vare på spillerne sine. Jeg mener håndteringen av denne saken har vært gjort på en unik måte i Norge, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.