Robert Hestmann var Storhamars klart beste spiller da Stavanger vant 1-0 foran godt under 5.000 tilskuere under den splitter nye mediakuben i CC Amfi.

Framover var gultrøyene sjokkerende tannløse mot laget som trengte sju finalekamper for å overvinne dem i NM i fjor.

- Vi vil alltid vinne hjemme, og når det er så mange tilskuere her, er det kjedelig at vi ikke får det til å stemme på isen, sier Zettergren, som deltok i en tafatt Storhamar-offensiv.

- Vi spiller ingen god angrepsmatch. Stavanger er et vanskelig lag å spille imot. De er tighte bakover, og i dag slet vi med å åpne dem opp, innrømmer han.

SE HATV: Hestmann herjet i buret

Sikker på framgang

Svensken er imidlertid sikker på at Storhamar vil se langt bedre ut når sluttspillet droppes i gang om to uker.

- Vi skal bli bedre og bedre i ukene som kommer, sier han selvsikkert, før han fortsetter:

- Vi har mange ting å jobbe med, og vi har mye å gå på. Vi har et helt annet nivå inne enn det vi viser i dag, og det skal vi finne fram til sluttspillet begynner.

Stavanger-press

Storhamar holdt lenge unna, men så glapp det i de bakre rekker, og gjestene fra Stavanger kom inn i Storhamars sone i stor fart. Kristian Forsberg gikk av en Storhamar-back og la pucken videre til Christian Dahl-Andersen. Han tok imot, dro seg forbi en stillestående Hotham og satte pucken lekkert opp i nærmeste kryss.

Stavanger eide banespillet fra første dropp.

tamt offensivt

Kampens andre periode var langt fra underholdende. Storhamar spilte lenge i fem mot tre, men klarte likevel ikke å teste Henrik Holm i Stavanger-buret.

Gjestene hadde noen gigantmuligheter like etterpå, men en våken Robert Hestmann sto som en blekksprut mellom stengene.

Alexander Reichenberg fikk sjansen til å utlikne like før slutt, men Storhamar var alt i alt heldige som ikke tapte med mer enn ett mål.

Tirsdag reiser de gule og blå til Sarpsborg for å møte Sparta.

Storhamars lag: Robert Hestmann (Oskar Östlund)

1. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Hampus Gustafsson, Jacob Berglund, Mikael Zettergren.

2. rekke: Scott Hotham, Patrik Bäärnhielm - Eirik Skadsdammen, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Alexander Reichenberg.

4. rekke: Christian Bull - Anders Gulliksen, Martin Gran. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.