Storhamar-fansen var nok ikke helt happy da romjulsprogrammet ga hjemmekamp mot Kongsvinger og bortekamp mot Manglerud Star.

Men da Manglerud Star - Storhamar ble droppet i gang klokka 18.30 onsdag kveld, gjorde den samme supportergjengen én ting klinkende klart: å gjøre det beste ut av en kjedelig situasjon er noe de kan. Fansen fylte seks busser og arrangerte livlige vorspiel, og mange hundre feststemte supportere fikk det til å koke ordentlig da Storhamar vant 4-2 i Manglerud Ishall.

Manglerudhallens publikumsrekord, som ifølge arenaens Wikipedia-side før kampen stammet fra et hett Oslo-oppgjør mot Vålerenga i 2010 og lød på 783, ble smadret totalt. Hele 1.025 tilskuere skapte uvanlig stor stemning i MS' intime stue.

Sjekk ut den eventyrlige stemningen Storhamar-fansen skapte, i videoen øverst på siden!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.