I kveld kommer Manglerud Star på besøk til Hamar OL-Amfi. Toppscorer Joakim Jensen ser lyst på å møte Oslo-klubben.

GODE TRENINGER

- Vi har vært ganske langt nede en stund nå. Jeg synes vi har spilt med veldig dårlig selvtillit. Nå må vi må legge den dårlige perioden bak oss. Vi fikk en samling i bånn etter kampen i helga. Nå har vi fått inn noen nye impulser utenfra, og det har sett bedre ut på trening, sier Jensen, som håper Storhamar kan være litt tøffere i måten å spille på.

- Vi må komme ut litt freshere, spille med positiv energi. Jeg håper og tror at vi kan komme ut og være aggressive over hele banen, sier Jensen, som synes laget har fremstått passivt den siste tiden.

SKADDE SPILLERE

Christian Larrivée er fortsatt skadet, men Jensen er klar på at han ikke bryr seg om hvem som spiller og ikke.

- Christian betyr veldig mye for hele klubben, men vi kan ikke gå rundt og tenke på de skadde spillerne våre. Vi må ta tak selv, sier han, før han legger til:

- Jeg, Mikael (Zettergren) og Eirik (Skadsdammen) har spilt noen kamper sammen nå, og jeg synes det har fungert bedre og bedre. Det har sett ålreit ut på trening, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.