Det norske U20-laget har unnagjort to gode kamper så langt under firenasjonersturneringen i Slovakia.

I går tapte Norge 2-1 mot Sveits på straffer, før de tapte 4-3 mot Tyskland i dag.

I fjor var Norge med på tilsvarende turnering - uten å score ett eneste mål.

nilsen-skryt

Trener Tor Nilsen er fornøyd med fremgangen laget har vist i Slovakia, og han skryter av Storhamar-gutta Martin Gran, Christian Bull og Martin Rønnild.

- Vi har fått veldig god matching her nede, og det har vært morsomt å se hvor mye bedre vi har vært i år. Nå spiller vi jevnt mot stabile A-nasjoner, sier Nilsen, som drar frem Storhamar-gutta når han skal skryte litt av laget.

- Martin Gran har vært veldig god for oss her nede. Han spiller med selvtillit, bruker tempoet sitt, og jeg synes han virker litt tryggere her enn på klubblaget. Han ble også kåret til vår beste spiller i dag.

Sparte Bull

- Vi valgte å spare Christian Bull mot Svetis. Han har en viktig rolle i Storhamar, der han spiller veldig mye. Det er viktig å ikke bruke ham opp. I dag var han med, og han var veldig bra. Han er en vi forventer mye av, sier Nilsen, før han fortsetter med Martin Rønnild.

- Martin har vært god så langt. Han har en litt mer offensiv rolle her, og det har vært morsomt å se ham. Han gir laget veldig mye positivt, sier han.

Anders Gulliksen er med U20-landslaget for første gang.

- Vi forventer ikke like mye av Anders ennå, men han har vist positive takter. Alle Storhamar-gutta har gjort sine saker bra.

to poeng for rønnild

Martin Rønnild, som har en tredjerekke-rolle i Storhamar, har bidratt bra offensivt på U20-laget. I dag ble det ett mål og en målgivende pasning på Fredrikstad-gutten.

- Det har vært morsomt å få spille i en litt mer offensiv rolle enn hva jeg er vant til. Det er alltid gøy å være med på landslaget, sier Rønnild.

Tirsdag spilte Rønnild bortekampen mot TPS Turku, og han bidro med scoring også der.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.