Formsvake Storhamar fortsatte tapsrekka og røk 3-4 for Kongsvinger etter sudden death i dag. 

Personlige feil og svake avslutninger kostet Storhamar to poeng mot tabelljumboen.

God Storhamar-start

Etter åtte Kongsvinger-dominerte minutter var det formsvake Storhamar som fant nettmaskene først. Erik de la Rose skjøt smart fra venstre, og Eirik Skadsdammen satte lekkert inn 1-0 for gjestene på tennis.

Kongsvinger fikk et par gode muligheter i overtall, men Storhamar fikk likevel med seg en komfortabel 2-0-ledelse inn i garderoben. Hampus Gustafsson satte nemlig enkelt inn nummer to i power play etter Patrik Bäärnhielms pene pasning.

- Jeg var skikkelig klar for å stå en god kamp, og jeg synes den første perioden var bra for min del. Jeg fikk gjort noen gode redninger, sier Hestmann, som ikke visste at kvelden skulle utarte til å bli et rent mareritt. 

Marerittperiode

Storhamars midtperiode ble en fæl opplevelse.

Tidlig i perioden reduserte Daniel Trnavsky til 1-2 etter slett forsvarsspill, og som om ikke det var nok, da en halv kamp var unnagjort, utliknet GET-ligaens ubestridte tabelljumbo til 2-2 ved Victor Zetterberg etter en gedigen Robert Hestmann-tabbe.

- Jeg feilberegner pucken totalt. Det var veldig kjedelig å gi dem den scoringen, sier Hestmann.

Tapte i sudden death

Mikael Zettergren ga Storhamar ledelsen i tredje periode, men Kongsvinger og Sebastian Benker brukte ikke lang tid på å komme tilbake igjen. Et ufarlig skudd ble slått av Hestmann i bue og inn i mål. 3-3.

- Det føles veldig tungt at jeg gjør to tabber i dag. Jeg gir ikke gutta mulighet til å vinne i kveld. Det er min skyld at vi ikke vinner i kveld, sier Hestmann.

Dermed gikk kampen til spilleforlengning, og der sikret Simen Nielsen seieren for Kongsvinger.

- Vi må bare jobbe på, men akkurat nå er det tungt, sukker Hestmann.

Storhamars lag: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Scott Hotham, Jimmy Andersson - Magnus Lindahl, Mikael Zettergren, Joakim Jensen.

2. rekke: Erik de la Rose, Andreas Øksnes - Hampus Gustafsson, Jacob Berglund, Alexander Reichenberg.

3. rekke: Patrik Bäärnhielm, Christian Bull - Eirik Skadsdammen, Martin Blakseth Huse, Martin Rønnild.

4. rekke: Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Martin Gran.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.