Magnus Lindahl har slitt med en vond ankel i sin  første høst som Storhamar-spiller. Nå er han endelig tilbake etter et to måneders langt skademareritt, og det er godt for ham.

befriende 

– Det er en befriende følelse å endelig være tilbake på is med gutta. Man blir litt for seg selv når man er skadet, og det har vært tungt å gå skadet så lenge. Det er deilig å være med gutta igjen, sier han.

– Hvordan er muligheten for at du spiller mot Stjernen lørdag?

– Jeg har et håp om å spille, og jeg og Marius Engen (manuelterapeut) må legge en plan for hvordan veien blir lagt videre. Jeg har selvfølgelig lyst til å spille lørdag, sier han.

stresser ikke

Lars Løkken Østli har slitt lenge med en vond skulder. Men snart er han tilbake på is igjen.

- Skulderen blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg har vært med litt de siste dagene, men det er fortsatt for tidlig for meg å trene fullt, sier han, og legger til: 

- Jeg har lært av gamle skader. Før stresset jeg hele tiden da jeg var skadet, men nå har jeg lært meg å bruke den tiden det tar, sier Løkken, som ikke skjønner hvorfor Storhamar har vært så ujevne.

- Vi har vært veldig opp og ned, og det er vanskelig å skjønne hvorfor det har vært sånn. Gutta vil så mye, men har slitt med å få det ut i kamp, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.