Da Storhamar møtte Stavanger Oilers i semifinaleseriens andre kamp, skjedde det foran øynene på en NHL-speider. Mats Hallin, som er scout i Chicago Blackhawks, fulgte nøye med på kampen fra pressetribuna i CC Amfi.

Den tidligere Södertälje-sportssjefen ville ikke si noe om hvilke spillere han hadde reist til Hamar for å vurdere.

- Jeg ser på alle spillerne. Jeg har vært her før, og jeg kjenner alle spillerne på begge lagene, sa speideren.

Han ville ikke uttale seg om Storhamar-magiker Jacob Berglunds potensial.

HA-sporten erfarer at det først og fremst var Stavanger-back Johannes Johannesen som var under Hallins lupe.

Flere agenter skal også ha vært til stede i CC Amfi.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.