Eirik Skadsdammen og Martin Blakseth Huse scoret Storhamars mål, mens Steffen Thoresen og Mats Rosseli Olsen scoret Vålerengas i ordinær tid.
 
Begge Storhamars mål kom i den tredje perioden, da hjemmelaget satte fart på skøytene og pucken på en helt annen måte enn i starten i kampen.
Først trampet Pål Johnsen rundt Vålerengas mål og la pucken ut til Eirik Skadsdammen, som hadde sneket seg inn bak VIF-backen og hadde en enkel jobb med å sette inn pucken mellom beina på Patrick DesRochers.
Deretter var det det Lars Erik Hesbråten som i stor fart rundet målet og la ut pucken til Martin Blakseth Huse. Med stor fart på vei mot mål klemte han inn pucken i det lengste hjørnet.
 
Storhamar så lenge ut til å ha kontroll på kampen i ordinær tid, men med drøye fem minutter igjen var Steffen Thoresens tur til å runde Trevor Koenigs mål uten særlig oppvartning fra hjemmelaget. Han skjøt sjøl, inn mellom Koenig og nærmeste stolpe, trolig via skuldra til kanadieren.
 
Dermed ble det spilleforlengelse i Hamar OL-Amfi, foran rekordsterke 5.411 tilskuere. Bare en gang tidligere har en seriekamp mellom erkerivalen hatt flere tilskuere, 5.530 i 2006/2007. 
I spilleforlengelsen avgjorde Jimmy Andersson etter at Storhamar brøt inne i Vålerengas sone og klikk-klakk spill mellom Andersson og Andreas Gröndahl.
 
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.