HAMAR: Forbundscupen er et uoffisielt NM for U14 og U15. De åtte beste lagene i landet samles til turneringen.

Vålerenga, Ski og Skedsmo måtte alle se slått av de gule og blå i helga. Den siste kampen mot erkefienden Vålerenga ble en ren puljefinale begge lagene hadde vunnet sine to første kamper og var allerede klare for forbundscupen i slutten av mars.
Men det betydde ikke at lagene ikke var interessert i å vinne. Puljefinalen var til tider amper og Storhamar som lå under store deler av kampen snudde det i siste periode og vant tilslutt 4-3 etter to scoringer av Ole Petter Øvergaard og Jonas Bjørg Paulsen.
Før oppgjøret mot Vålerenga hadde Storhamar slått Skedsmo 3-1 og Ski hele 15-0.
Sluttspillet blir arrangert siste helga i mars i Sarpsborg.
I fjor endte Storhamar på en fjerdeplass i forbundscupen.
U14-laget til Storhamar er også kvalifisert til årets forbundscup.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.