I morgen braker Stavanger og Storhamar løs i den syvende og avgjørende NM-semifinalen i Stavanger.

Men reiseveien er lang, flybillettene dyre og bortefeltet har ikke ubegrenset med plass.

skuffet

Derfor har Stein Onsrud og Truls Røise jobbet for å få få vist kampen på storskjerm på Stortorget - slik som de gjorde i fjor. Men Storhamar og TV 2 er ikke enige om pris, og derfor blir det ingen kamp på Stortorget.

- TV 2 tar 50.000 for kampen, og det kan ikke vi betale for å vise vår egen semifinale, sier arrangementansvarlig Stein Onsrud.

vil ikke gi bort kampen

Stein Brændeland, som er direktør for TV 2 Brukerbetaling, mener at hockeyrettighetene ikke kan gis bort.

- Det er produkt vi selger, og da må vi ta betalt. Vi har egne satser for hvor mye vi tar for større tilsetninger. Det samme gjorde vi da vi sendte EM på Kontraskjæret, eller hvis vi har storskjerm på Sentrum Scene, for å nevne noe, sier han.

Onsrud mener at Storhamar har vært svært viktige for hockeysatsingen til TV 2, og mener derfor at TV-giganten burde åpent for å gi Hamar-folket noe tilbake.

- Selv om TV 2 er i sin fulle rett til å nekte oss visning, så er vi ikke særlig fornøyde med denne avgjørelsen, for å si det mildt. Dette burde vært en enkel gest for TV 2, og det ville gitt meget god reklame for norsk ishockey og for Hamar, sier Stein Onsrud.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.