HAMAR: Storhamar var faktisk best i alle tre periodene, men Stjernen kom lett til det da de ofte tok Storhamars backer på tempo i overgangene. Den tidligere Storhamar-goalgetteren Henric Höglund feide også inn 1–0 til bortelaget i første periode.

Mats Larsen Mostue brakte balanse i regnskapet litt ut i andre periode med en brukbart skudd etter en genial pasning fra Pål Johnsen.
Og Lars Erik Hesbråten sendte dragene i føringen 15.11 ut i andre periode.
Men i siste periode glapp det igjen bakover for Storhamar.
Anders Myrvold pirket inn 2–2 etter at Ruben Smith måtte gi en retur som han feide rett på køllebladet til Myrvold. Like etter ble Mats Weberg matchvinner med den avgjørende scoringen.
– Det er for dårlig ikke å vinne denne kampen. Vi skaper nok, men skyter for dårlig
Dette var Stjernens første seier på seks kamper!
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.