LILLEHAMMER: Dragene måtte nemlig vinne i kveld for å ha noe håp om å ta igjen Vålerenga eller Stavanger i kamp om medaljene. Ett poeng betyr at dragene må slå Lørenskog søndag, samtidig som Stavanger taper både for Vålerenga hjemme og Frisk-Asker borte.
 
Christian Larrivée åpnet scoringsshowet i kampen etter drøye ti minutter, på pasninger fra Andreas Hjelm og kveldens jubilant, Pål Johnsen i sin 750. kamp for Storhamar.
 
Det holdt seg perioden uten, 20 minutter der Lillehammer vant 10-7 i skudd.
 
I andre periode utliknet LIK ved hamarsing Christian Saxrud med en styring mellom beina etter 4.31.
 
Den tredje perioden ble målløs etter et voldsomt Lillehammerpress mot slutten og en skuddstatistikk på 12-5. Storhamar glapp litt i midtsonen ved noen tilfeller, og det ga blant annet et straffeslag. Gino Guyer fikk sjansen, men i forsøket på å runde Koenig fikk han for skrå vinkel og skjøt i stolpen der Koenig var offensiv og kvikk langs isen.
Heller ikke to minutter i overtall ga uttelling for hjemmelaget selv om en av sjansene var enorm.
 
Spilleforlengelsen i fire mot fire ble litt mer avventende, men så glapp markeringen for dragene, og Scott Hotham, seriens mestproduserende back, gled inn fra blå og kunne uforstyrret sette inn seierspucken bak en god Trevor Koenig, som ble kåret til Storhamars beste.
 
Les alt om kampen i onsdagens HA.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00