• Christian Bull.

Martin Rønnild og Christian Bull har signert nye avtaler med Storhamar. De nye avtalene går ut etter 2016/17-sesongen.

- De trives veldig godt i Hamar, og begge to er ambisiøse med hva de ønsker å gjøre med karrierene sine. Derfor er det veldig gledelig å kunne fortelle at vi allerede har signert nye kontrakter med dem, sier Sjur Rakstad-Larsen, som mener begge to har muligheter til å nå langt.

- Martin er en ekte publikumsfavoritt, med hard innsats og herlig innstilling. Han blir bare bedre og bedre, sier Rakstad-Larsen.

Sportssjefen er også fornøyd med å ha fått navnetrekket til Christian Bull klart.

- Christian er kreativ med puck, tør å prøve på ting. Han er en moderne backtype, og jeg er glad for at han hadde lyst til å signere ny kontrakt hos oss. Han har vært veldig god etter jul, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.