Mens Storhamar-gutta trener knallhardt i Hamar, kjører Jacob Berglund, Hampus Gustafsson og Magnus Pääjärvi Svensson sitt eget løp i Malmø.

Magnus Pääjärvi Svensson ble draftet tidlig i den første runden av Edmonton Oilers i 2009. Siden den gang har han rukket å gjøre 71 målpoeng på 228 kamper i NHL. Han har spilt to VM-turneringer for Sverige, og  deltatt i fire U20-VM.

vil bli raskere

Jacob Berglund forteller litt om hva han fyller dagene med under sommeren.

- Jeg og Hampus kjører mye styrke sammen, og vi prøver hele tiden å pushe hverandre så mye vi klarer, sier Berglund, før han legger til:

- Med Pääjärvi blir det mer istrening og kondisjon. Vi prøver å kjøre korte, harde intervaller for å bli raskere. Alt handler om det. Han har fått noen skøyteprogram som jeg aldri har sett før, og det er veldig kult å få være med på det han gjør. Det er ikke noe snakk, vi bare kjører på, sier Berglund.

håper på chl-suksess

Berglund ble en braksuksess i Storhamar-trøya i fjor, med sine 71 målpoeng på 55 kamper. Nå er han offensiv før neste sesong.

- Jeg gleder meg virkelig til neste sesong. Det blir utrolig morsomt å møte Sparta Praha og Geneve i Champions Hockey League, og det hadde betydd så mye for byen og alle som bryr seg dersom vi kunne fått en seier, avslutter Jacob Berglund, som i dag spilte en svak golfrunde.

- Golfen gikk elendig i dag, men sånn er det noen dager, gliser svensken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.