Tv-bildene viser at Lillehammers Jensen treffer Pål Johnsen i ansiktet med albuen. Jensen fikk to minutters utvisning før høy kølle.

Se her hva skjedde!

- Vi så tv-bildene, og det viser klar albue. Slike taklinger vil vi ikke ha, og derfor valgte vi å sende det som kalles en innberettelse. Heldigvis gikk det bra med Pål. Det kunne gått mye verre, sier Storhamars manager Mathias Saxrud.

Dette er ikke den første rapporten som sendes i sluttspillet. Disiplinærutvalget i ishockeyforbundet ila Lørenskogs Christopher Henriksen tre kampers karantene etter en takling på Spartas Henrik Malmström.

Etter tirsdagens kamp mellom lagene ble det sendt rapport på Spartas Josh Godfrey etter en takling på Jeff LoVecchio. 

- Ser ikke bra ut

L.I.K.-spiller Joachim Fridtjov Jensen så selv situasjonen på TV tirsdag kveld og innrømmer at TV-bildene ikke ser bra ut. Selv trodde han hele tiden at det var høy kølle som hadde vært problemet.

– Det gikk veldig fort, men jeg har sett det på video og ser at albuen kommer opp der. Det var absolutt ikke meningen og jeg ser at det ikke ser bra ut på video. Jeg skulle gå inn for å takle med skulderen, og da jeg fikk to minutter for høy kølle trodde jeg også at det var det som hadde skjedd, sier Jensen til GD.

– Det hadde vært sykt kjedelig om dette får konsekvenser og jeg får karantene, sier Jensen til GD.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.