Gardermoen
Det samme gjelder straffen Lørenskog er ilagt for sent innlevering av lisenssøknad.
- Dette er en ren subjektiv vurdering foretatt ved skjønn, bekrefter daglig leder i Storhamar, Erik Kristiansen. Han akter likevel ikke å sette i gang noen protestaksjon overfor forbundet dersom dette trekket blir stående.
- Vi er enige med forbundet om straffereaksjon og mener vi har alt å tape på å gå videre med en prosess. Når denne kommer på bordet, er vi oppe i sluttspillet. En protest da, blir forstyrrende. Så få vi heller se hva som skjer når vi nå har forbedret egenkapitalen våre med 1,8 millioner kroner. Vi håper selvsagt dette vil føre til en mindre poengstraff, men det får vi svar på den 27. januar. Det blir en slags D-dag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.