Rundt 300 Storhamar-fans sto klare da laget kom hjem fra 6-poengsturen til Praha og Geneve.

Alexander Reichenberg  mener Storhamar-publikumet aldri slutter å imponere.

- Det er veldig imponerende hvor god støtte vi får fra fansen. De slutter aldri å imponere, og det er utrolig gøy å levere gode resultater foran dem, sier Reichenberg, som tror det møter opp mange når Geneve kommer på besøk torsdag.

- Dagen i dag beviser hvor sterkt vi står blant folk. Vi skal ikke skuffe noen når vi tar imot Geneve torsdag, vi går for seier, sier Reichenberg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.