HAMAR: Storhamars U19-lag skal møte Vålerenga i kvartfinalen i årets sluttspill.
Erkerivalen fra Oslo vant årets serie med 49 poeng, mens Storhamar ble nummer seks med 35 poeng.
Serien var jevn, og et kostbart tap mot Rosenborg i sist serierunde gjorde at Storhamar ikke ble nummer fire og seedet i kvartfinalene.
Storhamar og Vålerenga har møtt hverandre fire ganger i seriespillet og VIF vant begge kampene på hjemmebane, mens oppgjørene i Hamar endte med en hjemmeseier og en uavgjort.
Sluttspillet starter torsdag med bortekamp i Oslo. Lagene møtes i Hamar lørdag, og en eventuelt tredje kamp skal spilles mandag.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.