HAMAR: Storhamars ble scoret av Lars Erik Hesbråten og Adrian Saxrud Danielsen i det som ble en kontrollert forestilling i Hamar OL-Amfi.

0-0 og spillemessig overtak i første periode, ble etterfulgt av en ikke fullt så god andre periode. Men da scoret i stedet Storhamar sine to mål. En rekke utvisninger gjorde likevel sitt til at Frisk Asker var fullt på høyde totalt i denne perioden. En god Trevor Koenig stoppet imidlertid det som kom av Asker-forsøk.

I tredje periode var Storhamar igjen det beste laget. Frisk Asker klarte ikke å true hjemmelaget.

Andrerekka med Christian Larrivée i spissen var de som skapte mest for Storhamar i denne kampen.

Les mer om kampen i mandagens papirutgave.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.