Storhamar-spillerne Christian Bull, Martin Gran, Anders Gulliksen og Martin Rønnild skal alle representere Norge for U20-landslaget i starten av november.

Landslagstrener Tor Nilsen forventer seg mye av Storhamar-guttene. Slik ser han på dem:

Christian Bull

- Christian hadde en veldig god vinter på Lillehammer i fjor, og jeg synes har har bygd videre på det. Han blir en ledende spiller på laget vårt, og vi forventer at han skal gå foran. Han kommer til å bli viktig for oss, sier Nilsen.

Martin Gran

- Unge Gran har god fart på skøytene, er driblesterk og god til å skyte. Han spiller med litt lite selvtillit i Storhamar om dagen, og jeg tror det blir godt for ham å komme med på landslaget og få en litt viktigere rolle, forteller Nilsen.

Martin Rønnild

- Martin er en fysisk spiller som kan gjøre en god jobb for oss med å gi energi. Men vi forventer også at han skal bidra offensivt. Han er en moderne hockeyspiller, sier Nilsen.

Anders Gulliksen

- Anders har vist at han kan spille bra både i eliteserien og i CHL. Han har blitt bedre i spillet uten puck, og det blir interessant å se ham på landslaget. Anders er veldig god offensivt, sier treneren.

møter god motstand 

Norge møter Tyskland, Svetis og Slovakia når de skal teste formen i november.

- Vi møter veldig god motstand, og det blir spennende å se hvor vi står. I fjor klarte ikke U20-landslaget å score et eneste mål i den tilsvarende turneringen, sier han, og legger til:

- Vi skal dra ned dit for å gi dem kamp. Det er tøff matching, men jeg forventer å se et Norge-lag som kriger og kjemper knallhardt, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.