(Lørenskog - Storhamar Dragons 2-3)

Trykk F5 dersom videoen ikke dukker opp!

Storhamar manglet hele syv spillere før dagens kamp mot tabelltoer Lørenskog. Bedre ble det ikke da Anders Theodor Braavold måtte gi seg etter bare to bytt. 

Trener Alexander Smirnov er lei av alle skadene, men er klar på at Storhamar bare må fortsette å spille med det mannskapet man har til rådighet.

- Gutta gjør en kjempematch i dag! Vi trengte å få en seier etter at vi rotet bort kampen på Lillehammer på torsdag, sier Smirnov, og fortsetter:

- I dag gjør vi akkurat det vi skal, og Andrew (Engelage) er tilbake på det nivået som han var på mot Vålerenga. 

Storhamar har sluppet inn mange mål i undertallsspill i løpet av sesongen. Men det hadde Smirnov satt en stopper for i dag.

- Vi har ikke vært bra nok i undertall. Vi har slitt hele sesongen, men i dag hadde vi gjort om litt på hvordan vi spilte. Vi dekket sonene på siden av mål mye bedre og det gjorde at at Andrew fikk en mye enklere jobb med å ta skuddene som kom rett på han, avslutter en fornøyd Alexander Smirnov. 

storhamar ledet noe ufortjent etter første periode

Lørenskog kom ut i hundre og presset Storhamar hardt

Hjemmelaget fikk tidlig en mulighet i overtall etter at Patrik Bäärnhielm måtte sette seg for en hekting. Lars Erik Spets og Christian Søderstrøm hadde begge muligheter til å sende Lørenskog i føringen, men en god Andrew Engelage i Storhamar-målet neket Lørenskog scoring. 

Etter halvspilt periode, var Storhamar på en sjelden visitt i Lørenskog-sonen. Christian Larrivèe spilte en god pasning til Eirik Skadsdammen. Han tok imot pucken, vendte opp og skjøt et lurt skudd mellom beina til Tyler Plante og i mål.

Det tok ikke lang tid før ledelsen var doblet. Larrivée serverte Joakim Jensen en nydelig pasning foran mål, som Jensen sendte knallhardt opp i motsatt kryss.

Perioden fortsatte med hardt trykk fra Lørenskog, men Andrew Engelage tok det som kom.

Skuddstatistikk: Lørenskog 17, Storhamar 12.

skadsdammen-annullering

Storhamar gjorde en god periode, men klarte ikke å være effektive nok foran Lørenskog-målet.

Lars Erik Spets scoret periodens eneste mål etter 26:27. Lørenskog presset Storhamar lenge i forkant av scoringen, og Storhamar-spillerne så slitne ut mot Lørenskogs gode andrerekke. Spets klarte å rive seg løs fra Jørgen Langdalen og krige inn pucken bak Andrew Engelage.

Men Storhamar lot seg ikke knekke av baklengsmålet. Hamar-gutta fikk flere muligheter i overtall, men til tross for store sjanser, ville ikke pucken over streken. 

Nærmest scoring var Storhamar da et skudd fra Erik de la Rose ble styrt i nettet av Eirik Skadsdammen. Bortefansen jublet høylytt, men dommer Thomas Tysland annullerte korrekt for høy kølle. 

Skuddstatistikk: Lørenskog 8, Storhamar 11.

ett skudd - ett mål

Lørenskog presset Storhamar fra første dropp.

Hjemmelaget kom til den ene sjansen etter den andre, men Andrew Engelage sto som en vegg i buret. 

Det var ikke akkurat fortjent da Storhamar scoret på sitt eneste skudd i tredje periode. Martin Gran spilte en fin pasning over til Lars Erik Hesbråten. Han la på et knallhardt skudd under snapphansken til Tyler Plante og i mål, og nå trodde alle at Lørenskog ville slippe seg ned.

Det skjedde ikke. For kun 33 sekunder senere utliknet Lars Erik Spets for hjemmelaget. Storhamar hadde gått seg bort med tre spillere, og Lørenskog fikk en sjelden overgangsmulighet.

Lørenskog fortsatte trykket, men Storhamar spilte oppofrende foran sin gode keeper.

Skuddstatistikk: Lørenskog 9, Storhamar 1.

Slik kom målene:  

0-1 Eirik B Skadsdammen (Christian Larriveé, Joakim Jensen) 10:01

0-2 Joakim Jensen (Christian Larriveé, Eirik B Skadsdammen) 14:15

1-2 Lars Erik Spets (Christopher Henriksen, Wacey Rabbit) 26:27

1-3 Lars Erik Hesbråten (Martin Gran, Jacob Berglund) 46:35

2-3 Lars Erik Spets (Wacey Rabbit, Christian Söderström) 47:08

Storhamar stilte følgende lag: I mål: Andrew Engelage (Daniel Jørgensen)

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivèe, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Anders Theodor Braavold, Lars Løkken Østli - Pål Johnsen, Jacob Berglund, Martin Gran.

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen - Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Ole Petter Øvergaard.

4. vingpar: Vetle Lindstad, Anders Gulliksen. 


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00