I går fikk reservekeeper Daniel Jørgensen den tunge beskjeden om å finne seg en ny klubb. Lillehammer-gutten har spilt i gult og blått de siste tre sesongene. Nå må han ut på klubbjakt.

- Det er veldig kjedelig å ikke få være med lenger. Jeg har selvfølgelig lyst til å være med videre, men sånn blir det ikke. De fortalte meg at de ville satse på en sterkere keeperduo.

Nå venter en sommer i spenning for keeperen som vant NM-gull med U20-laget sesongen 2013/14.

- Jeg har ingen fast agent, men jeg har allerede fått noen henvendelser. Det er snakk om GET-liga-klubber, men jeg vil ikke si så mye mer akkurat nå, sier den sympatiske 20-åringen. 

Leder i utvalget, Sjur Rakstad-Larsen, sier følgende om vrakingen av Jørgensen:

- Daniel har ikke hatt den utviklingen vi så for oss i løpet av de to årene han har vært oppe. Vi håper Daniel vil utvikle seg i en ny klubb. Han har alle muligheter til å bli en toppkeeper, sier Rakstad-Larsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.