Storhamar spiller sesongens andre treningskamp lørdag borte mot Lørenskog klokka 14.00. I samarbeid med Romerikes Blad blir kampen direktesendt og du kan se kampen på h-a.no. 

Lørenskog stiller med fullt lag for første gang denne sesongen etter å spilt med redusert lag i de to første treningskampene. Samme  kveld som Storhamar knuste Vålerenga 6-1 på Jordal Amfi, så hadde Lørenskog få problemer å slå Manglerud Star 4-0. Høydepunktene fra Jordal kan du forøvrig se på h-a.no, hvis du gikk glipp av kampen.  

Mens Storhamar allerede har komplettert stallen, har Lørenskog lett etter en førstekeeper i flere måneder. De håper å signere en ny målvakt etter søndagens kamp. 

Per Morten Sødal fra Romerikes Blad skal kommentere kampen - med HA-sportens Bendik Eriksen som sidekommentator.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.