Gran var en av fire unge spillere som gjennom hockeysesongen ble nominert til den ærefulle utnevnelsen, og nå er det altså klart at Storhamar-kometen står igjen som den definitivt beste nykommeren i årets Get-liga. Det melder hockeynorge.no.

a lá Mats Zucarello

Av juryen, bestående av landslagssjef Roy Johansen og Sjur Robert Nilsen (NIHF), TV2s Bjørn Erevik, Norsk Topphockeys Håkan Södergren og Øyvind Husby fra Get, omtales Gran på følgende måte:

"Martin Gran er en spennende og offensiv ung spiller. Med en imponerende akselerasjon, fart og skøyteteknikk har han vært en viktig suksessfaktor på årets
Storhamar-lag. Hurtigheten og den offensive kreative spillestilen gjør Gran til en moderne spiller a lá Mats Zucarello. Grans kreative spillestil og offensive og uredde innstilling har skapt utfordringer for alle motstandere i serien og GET-ligaens NM-sluttspill. Juryen spår Martin Gran en spennende framtid i norsk og internasjonal ishockey".

20 målpoeng på 36 kamper

Unge Gran har denne sesongen sørget for ni scoringer og 11 assists på 36 kamper for Storhamar.

Han vant Rookie-konkurransen i kamp med Lørenskogs Petter Grønstad, Frisk Tigers Christian Kåsastul og Manglerud Stars Markus Bryhnisveen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.