(Lillehammer - Storhamar 2-6)

Storhamar-spillerne jublet hemningsløst etter praktkampen på Lillehammer. Hele laget kom ut fra garderoben for å ta imot jubelen fra de mange tilreisende supporterne.

Jimmy Andersson hadde en spesiell kamp for Dragons. Svensken var direkte skyld i Lillehammers første scoring, men fikk revansje da han sendte Storhamar opp i 2-1-ledelse tidlig i andre periode. 

- Det var herlig å gjøre opp for meg, sier Andersson, og fortsetter: 

- Det første målet er min skyld. Sånne feil skal jeg ikke gjøre, men uheldigvis ble det sånn i dag.

Etter en litt rotete første periode, kom Storhamar ut som et helt annet lag til midtperioden.

- Vi er effektive, og vi gjør veldig lite feil. Lillehammer gjør noen feil, som vi utnytter veldig godt. Jeg synes vi spiller godt på ledelsen. Det er deilig å få en ledelse å spille på, sier Andersson.

scoret i overtall

Kampen startet med et knallhardt trykk fra hjemmelaget. Lillehammer fikk en stor mulighet allerede etter 18 sekunder, og fortsatte bare å kjøre over Storhamar.

Dragons fikk en mulighet med èn mann mer på isen da Endrè Medby måtte sette seg for en krysstakling.

Martin Gran fikk en god pasning av Patrik Bäärnhielm, tok to skjær og satte en missil av et skudd opp i taket bak Brian Foster.

Utlikningen kom like etter, da Dag Morten Wehn fikk gå over hele banen, finte ut Jimmy Andersson og sette pucken iskaldt alene med Andrew Engelage. Scoringen var vakker, men det er lov til å stille spørsmålstegn ved Anderssons opptreden i forkant.

straffet hjemmelaget

Storhamar var drepende effektive i kampens andre periode.

Først gjorde Jimmy Andersson opp for 1-1-scoringen, da han fikk to muligheter fra kloss hold. Så brøt Jacob Berglund Lillehammer på Rødlinjen, satte fart og overlistet keeperen med et hardt og presist skudd.

Med 8 minutter igjen å spille, fikk Storhamar enda en gavepakke fra Lillehammer. Aleksander Nygaard Rindal ga bort pucken i farlig område, og Skadsdammen dundret inn et knallhardt skudd fra om lag fem meter.

ble aldri spennende

Etter snaut 8 minutter, satte Dragons spikeren i kista. Eirik Skadsdammen la en løs puck på mål, og en uheldig John Armstrong forlenget pucken i mål. Christian Larrivée ble kreditert scoringen, men det var helt tydelig selvmål.

Alexander Reichenberg satte inn 5-2, men nærmere enn det kom ikke hjemmelaget.

Linus Johansson satte inn 6-2 på nydelig vis. Svensken dro ut Drew Olson, skjærte inn og satte en lekker avslutning opp i nærmeste kryss. Et verdig punktum for en festkveld på Lillehammer! 

Slik kom målene:

0-1 Martin Gran (Patrik Bäärnhielm, Pål Johnsen) 4:43

1-1 Dag Morten Wehn (Mikael Zettergren, Drew Olson) 10:41

1-2 Jimmy Andersson (Jacob Berglund) 21:19

1-3 Jacob Berglund (Patrik Bäärnhielm) 26:13

1-4 Eirik B Skadsdammen 32:13

1-5 Christian Larriveé (Joakim Jensen, Eirik B Skadsdammen) 47:52

2-5 Alexander Reichenberg (Paul Phillips, Derek Arnold) 51:02

2-6 Linus Johansson (Jacob Berglund, Luke Moffatt) 55:27

Storhamar stilte følgende lag: 

I mål: Andrew Engellage (Daniel Jørgensen).

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Pål Johnsen, Lars Erik Hesbråten, Martin Gran.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

4. vingpar: Anders Gulliksen, Ole Petter Øvergaard.

Les også
SPORT Kl.19 direkte: Følg Lillehammer-Dragons her! 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.