Stavanger Oilers - Storhamar 3-1

I kveld sa det bråstopp for Storhamars videre sjanser om NM-gull.

SE HATV: Larrivée vil vinne NM for fansen

Storhamar scoret først, men ble felt av personlige feil, dumdristige valg og et våkent og godt Stavanger-lag.

Men da sluttsignalet var gått og spillerne forlot isen, sto rundt 50 supportere igjen og klappet og sang for sine helter.

Hele laget kom ut på isen, og fansen satte tydelig pris på at spillerne gikk foran dem og takket.

Les også
SPORT HATV: Aleksander Smirnov etter exiten i DNB Arena.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.