Backene som har kontrakt per nå er Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Lars Løkken Østli, Simen Løvhaug Hansen og Adrian Saxrud Danielsen, som var på utlån til danske Herlev forrige sesong. Han har en kontrakt som klubben kan si opp innen 31. mai. Magnus Eikrem Haugen har fått et nytt kontraktstilbud.

– Vi skal ha åtte backer når stallen er komplett. Vi har fortsatt tett kontakt med Peteri Nummelin, og er i dialog med Andreas Øksnes, sier Sjur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

– Vi er i kontakt med tre norske backer utenfra. Der kan det skje noe i løpet av kort tid, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen, som ikke vil ut med noen navn.

Det betyr trolig at andre klubber er ute etter de samme spillerne.

13 løpere på kontrakt

Disse løperne og målvaktene har kontrakt nå: Robert Hestmann, Oskar Östlund, Joakim Jensen, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen, Jacob Berglund (klausul), Martin Rønnild, Christian Larrivée, Martin Gran, Anders Gulliksen, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren, Lars Erik Hesbråten, Hampus Gustafsson og Magnus Lindahl.

Lindahl skal være aktuell for Stjernen, som han var utlånt til forrige sesong. Martin Blakseth Huse har fått et nytt kontraktstilbud, mens Vetle Lindstad legger opp.

Cornet til Finland

I Stavanger har det skjedd ganske mye siden sesongslutt. Mathias Trettenes, Stian Høygård, Andy Sertich, Philippe Cornet (HPK Helsinki) og Mike Hoeffel forsvinner. Josh Soares er ønsket, men vil sondere markedet. Nick Bruneteau vil avvente forhandliner om ny kontrakt. Inn kommer Tim Kunes, som spilte i Stavanger Oilers fra 2011 til 2013.

Mange ut i Sparta

I Sparta har det også vært bra aktivitet på spillerfronten. Fredrik Lystad Jacobsen (Frisk Asker), Victor Panelin Borg, Magnus Nilsen (Nybro), Mikael Tam, Gaelan Patterson, Mats Weberg (legger opp), Dion Knelsen (Rapperswil Jona Lakers), Tommy Johansen, Anders Johansson og Jens Henrik Tönjum spiller ikke i Sparta neste sesong. Inn: Samuel Ward (målvakt), Graeme McCormack, Joachim Nermark og Markus Gerbrandt.

I Lørenskog har det vært stille med nyheter på spillerfronten så langt. Jeff Jakaitis, Tony Romano og Nathan Longpre er ønsket med videre.

Braavold til Vålerenga

Vålerenga har fått inn Anders Braavold fra Manglerud Star, som også var aktuell for Storhamar. Klubbkamerat Marius Johansen er også klar.

Erik Follestad Johansen har valgt å legge opp.

Frisk Asker har fått inn Fredrik Lystad Jacobsen og Jonas Berglund. Ut går Thomas Valkvæ Olsen (Karlskrona).

PS! Aleksander Smirnov hadde ikke fått det offisielle tilbudet fra KHL-klubben ennå da HA gikk i trykken i går kveld.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.