Til høsten stiller Storhamar med et nytt lag i 2. divisjon.

Det er Eirik Johansen som har vært primus motor for å starte et seniorlag, og han er glad for at mange spillere har lyst til å knyte på seg skøytene igjen.

- Det er veldig morsomt å se hvor mange spillere som har lyst til å være med på laget. Jeg har fått mange forespørsler fra både kjente og ukjente om å bli med, og derfor må vi ha try-out til høsten, sier Johansen.

selger sesongkort

Han har budsjettert med at det kommer til å koste mellom 200.000 og 250.000 for et lag i 2. divisjon, og nå er håpet å kunne selge så mange sesongkort som mulig.

- Vi har solgt 75 sesongkort til 400 kroner per stykke. Vi tror at vi kan selge 200 kort, og det vil gi oss 80.000 kroner inn. Det hadde ypperlig om vi kunne fått solgt enda flere, sier han.

gleder seg til å spille

Jon-Hroar Nordstrøm, som har spilt 505 offisielle kamper for A-laget til Storhamar, gleder seg til å være med til høsten.

- Det blir en kjempeutfordring for min del. Jeg fyller 49 år i løpet av sesongen, og det er ingen tvil om at jeg er spent på hvordan jeg takler nivået, sier Nordstrøm, som ikke kjenner til så mange av lagkameratene.

- Jeg har spilt mot noen av dem på forskjellige greier i hallen, men langt ifra alle. Det er stund siden de fleste har spilt, så vi kommer nok ikke til å være med i toppen, sier han.

Ørjan Mikkelsen, Trygve Hillestad, Simen Sveen har alle takket ja til å være med på det nystartede laget.

De jobber med å få med Andrew Engelage-reserven Daniel Jørgensen i mål, men han sliter med en vond hofte. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.