LØRENSKOG: Amerikaneren har levert en rekke gode kamper i Lørenskog-buret på sin korte tid i romeriksklubben. Nå er samarbeidet mellom partene allerede over.
29-åringen har fått en ny mulighet til å spille seg til en plass i verdens beste ishockeyliga NHL hos Florida Panthers. Han skal i første omgang spille for Panthers' farmerlag San Antonio Rampage i AHL.
Amerikaneren har fått en toveiskontrakt som gjelder i både San Antonio og Florida. Allerede på onsdag skal keeperen være på plass i USA. Det betyr at han har spilt sin siste kamp for Lørenskog. Svenske Victor Alm vokter buret for klubben i dagens hjemmekamp mot Storhamar, men Grumet-Morris skal hjelpe Lørenskog med å finne en erstatter.
Keeperen skal bruke kontaktene sine og sjekke aktuelle navn Lørenskog eventuelt får inn, opplyser Atle Olsen til NRK.
- Jeg tror ikke dette får så mye å si for oss. Det var Victor Alm som sto mot oss sist også, og han var vel tenkt å være Lørenskogs førstemålvakt denne sesongen, sier Storhamar-trener Jonas Norgren.
Storhamar vant 4-3 borte mot Lørenskog i den andre serierunden, men tapte 4-3 etter straffer i Hamar OL-Amfi 16. oktober.
Dragene har fortsatt spillere ute med skade, og heller ikke til dagens kamp er Andreas Øksnes og Martin Blakseth Huse aktuelle for spill.
- Vi får se hvordan det går med Eirik Børresen. Han vurderes fra dag til dag, sier Jonas Norgren til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.