Etter flere gode kamper mot topplagene, ventet en ny utfordring for Storhamar. Et av bunnlagene, Frisk, ventet på motsatt banehalvdel på hjemmebane.
Dragons åpnet bra, og skapte mange store sjanser tidlig. Da de fikk muligheten i overtall, stilte Eirik Skadsdammen seg opp foran mål, og styrte inn et Andreas Hjelm-skudd og gulblå ledelse. Litt senere i perioden var de samme gutta frampå igjen, og etter et herlig raid fant Pål Johnsens pasning kølla til Skadsdammen på bakre stolpe, som videre sendte gummiskiva i mål til 2-0-ledelse.
I neste periode fullførte Skadsdammen hat tricket etter at Hjelm og Johnsen nok en gang sto for forarbeidet. Bare halvminuttet senere utnyttet Joakim Jensen Cato Ørbæks herlige pasning til fulle, og sikret 4-0 alene med Frisks målvakt. Johnsen satte inn 5-0 etter Lars Erik Hesbråtens strålende forarbeid like før slutt i midtøkta.
I siste periode scoret Hesbråten selv, før Andre Bjørge Paulsen fikk æren av å avslutte ballet med 7-0-scoringen.
Den siste økta ble preget av frustrerte Frisk-spilleres forsøk på å ødelegge kampen, og det hele lignet en parodi, med utvisninger, slåssing og gruff som ingredienser.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.